PALAUTUS JA VAIHTO

OTA YHTEYTTÄ KLARNAAN VÄLTTÄÄKSESI MAHDOLLISET LISÄMAKSUT

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota Klarnaaan ja ilmoita että aiot tehdä palautuksen. Klarnan yhteystiedot ovat: puhelin 09-42599771 / sähköposti: [email protected]. Kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuksen, joka sisältää päivitetyn Klarna-laskusi/tiedot takaisin maksettavasta hyvityksestä.

PALAUTA TILAAMASI TUOTE MEILLE

Lisätietoja palautusoikeudesta, reklamaatiosta ja takaisinmaksusta löydät kohdasta ”ehdot ja tiedot”

TopLady Sweden AB (556891-4054) on valtuutettu Trygg E-handelin edustaja, mikä tarkoittaa, että voit turvallisesti tehdä ostoksesi. Jos kadut ostopäätöstäsi, voit helposti palauttaa tuotteen pakkauksessa olevien palautusohjeiden mukaisesti. Palautuksessa tulee käyttää tuotteen mukana tullutta palautuslomaketta. Palautuskustannukset ovat 14.90 €.

NÄIN PALAUTAT TUOTTEEN:

1) Täytä tuotteen mukana tullut palautuslomake. Return Form…
2) Pakkaa tuotteet alkuperäiseen pakkaukseen ja sisällytä mukana tullut tuotteen suojapakkaus, jossa on tuotteen tiedot.
3) Liimaa mukana tullut paketin lähettämistä varten oleva osoitetarra vanhan osoitetarran päälle, niin ettei vanha näy.
4) Vie paketti lähimmän kuljetusyrityksen toimitettavaksi.
5) Palautustietosi tulevat näkyviin Klarna-tililläsi.

VAIHTAMINEN TOISEEN KOKOON

Halutessasi vaihtaa tuotteen toisen kokoiseen, ilmoita haluamasi koko tässä palautuslomakkeessa. Maksamme vaihdosta aiheutuvat uudet postikulut. Jollei haluamaasi kokoa löydy varastostamme, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.